lørdag 13. mars 2010

Vinteren er her..

Etter mange måneder uten snø har vi nå i mars plutselig fått store mengder snø, i forkant av dette har det vært lange perioder med frost. Dette har ført til at tela i bakken har gått rekord dypt. Dette lover ikke bra for vår byggestart. Tror faktisk vi må revurdere byggestart av byggesettet til begynnelsen av august når fellesferien er ferdig. Vi hadde i utgangspunktet tenkt levering av settet til begynnelsen av juni.

Jeg har mine tvil om vi klarer å rydde tomta og støpe plata slik at det er tørt og klart til i juni, og snekkerlaget skal ha ferie i fellesferien. Får ta en snakk med Bygginor for se på evt. løsninger.

Vår eneste mulighet er at det er berg og fjell i grunnen, det er signaler fra de nærmeste naboene at de hadde litt porøs fjell/berg på deres tomter. Så det kan jo hende vi har litt hell likevel. De trengte ikke å sprenge, men kun litt hakking med maskiner så var de i mål.

Må vi utsette byggestart til august blir det 2 måneder ekstra med byggelånsrente, noe som ikke er så gunstig. Jeg har jo satt dato for første levering, og det spørs om jeg klarer å endre dette. Dvs. de klarer å levere senere, men betalingen skal skje til bestemte datoer utifra kontraktsfestet tidspunkt for levering av 1. leveranse.. Time will show!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar