lørdag 2. januar 2010

Bo i Lyngen


Vi er en familie på 5 som har flyttet fra Tromsø. Boligen vi hadde der er solgt og vi er nå klar til å gå i gang med et byggeprosjekt. En enebolig uten utleie, i et stille og rolig område.. uten tvil en liten drøm..
Vi har slått oss til ro og trives godt både i fritid og jobb, og vi ser ingen betenkeligheter med å bygge å bo i Lyngen Kommune.
Men hvorfor Lyngen? Jeg er vokst opp her, og Ingunn er fra nabokommunen. I tillegg satser Lyngen mye på å legge forholdene til rette for barn og ungdom. Det er også mye innovativ industri i kommunen, noe som kan gi grobunn for arbeidsplasser.
Ullsfjordforbindelsen og Tindtunnelen er spennende prosjekter som vi gi et løft til nabokommunene av Tromsø.
Og vi må ikke glemme den fantastiske naturen, den trekker mange fra mas og tjas...

1 kommentar:

  1. Dette er en åpen invitasjon for dere alle til å bli en del av den største organisasjonen i verden og nå toppen av karrieren. Når årets rekrutteringsprogrammer begynner og vår årlige høstfest er nesten for hånden. Stormesteren ga oss mandatet til alltid å nå mennesker som deg, så benytt anledningen og bli med i den store Illuminati-organisasjonen, bli med i vår globale enhet. Ta med de fattige, trengende og talentfulle til
    Fremtredenen av berømmelse og rikdom. Få penger, berømmelse, krefter, sikkerhet, få.
    anerkjent i din virksomhet, politiske karriere, stiger til det høyeste i hva du enn gjør
    Beskyttet åndelig og fysisk! Alt dette vil du oppnå i
    et glimt av øyne

    Illuminati har ingen tilknytning til Satanisme, Luciferisme eller noen religion. Mens våre individuelle medlemmer har lov til å følge uansett hvilken guddom de velger, opererer vi utelukkende til fordel for og beskyttelse av den menneskelige arten.

    Aksepterer du å være medlem av denne nye Illuminati verdensordenen?
    Ring & WhatsApp +19735567426
    �� carlosmacdonald234@gmail.com

    SvarSlett